Saturday, August 21, 2010

Baju Raya Oh Baju Raya

yeah, ari nie nak pergi mencari baju raya di sekitar shah alam, with my friend, x sabarnya nak beli baju raya! http://www.emocutez.com
Aku ada minat baju kurung kat satu blog online nie, aku dah beria giler isi form semua nk order baju tue, pas tue aku tunggu ar reply dari diaorang, last2 dorang cakap baju tue dah "SOLD OUT"! sedihnya http://www.emocutez.com


Disebabkan aku punya lah excited nak baju kurung tue, aku dah order pown shawl untuk matching kan ngan baju tue, dan k.jana dah siap kan pown aku punya shawl tue warna turqoise lagi, tapi nk pakai ngan ape? baju kurung x dpt,adeh! kecewa betol la..


Hari nie, aku nak gi gak cari kat semua kedai kat shah alam tue baju warna turqoise, kalau x jumpa, aku xkan balik rumah...hehehe http://www.emocutez.com


ok, la nti kalau aku jumpa baju tue, aku update kat blog yea.. http://www.emocutez.com

2 comments:

  1. hentakbelipat: adeh, jauh la nk gi KL nk cari baju, xpew mesti dpt nya nti :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails