Saturday, September 11, 2010

akhirnya......



yes! akhirnya aku jumpa jugak tajuk lagu yang aku nak dari cerita "syurgamu ramadhan"  cerita nie memang best giler, pada aku lah kan..hehe tak tau lah pada korang macam mane. tapi cerita nie dah habis dah pown, hari khamis minggu lepas, ending dia pown menarik! tak ada lah macam ada separuh drama tue, cerita dah best, tapi bila ending macam hampas kelapa, penat jew tengok!

lagu nie, ada dua version suara, satu lelaki ngan satu lagi perempuan, tapi aku suka pompuan nyanyi best! tapu aku suka gak lelaki nyanyi feeling jew, dia punya lirik pown, aku suka, yang penting semua aku suka lah, hehe. jom hafal lirik lagu nie :


Ku mengatur langkahku
berjalan tanpa bayang-bayangMu
langit dan bumi setia, menemaniku
matahari menyinar tak pernah berpihak padaku
Ku kepanasan tanpa perlindunganMu.


Hari berganti hari aku masih teguh menanti
Hadir diri Mu dalam hidupku ini
Rasa kecewa ada bila kaki penat berlari
Namun yakinku Kau kan kutemui


ku takkan pernah cuba berhenti
langkahku mencari Cinta
Yang ku tahu hanya tuk diriku
kan ku terus cari sampai hujung dunia


kerna ku tahu akanku jumpa diriMu
dan ku kan terus menempuh mimpi-mimpiku selalu


kulihat semua gembira
bila mengenali erti Cinta
senyuman ku beri hanya duka
bila ingin Teman tuk berbicara


Cinta jangan sembunyi
mataku kabur mencari
hadirlah dalam hidupku ini
Cinta jangan engkau pergi bila langkahku cuba
untuk mengejar diriMu

best tak, best tak lirik dia? dah hafalkan, mari kita berkaraoke pulak, jangan bimbang siapa yang tak hafal lagi tue dah ada lirik pown dalam video nie, jom nyanyi sama-sama dengan cikgu..hikhik


                                                                                                          
                          


seronok tak nyanyi? ok lah, aku nie merepek jew banyak la, kat sini aku sertakan link sekali untuk korang download, kalau nak lah kan..hikhik, nie dia :

lagu versi pompuan : download

lagu versi lelaki : download


ok la, selamat mendownload semua :)

2 comments:

  1. i tgok cite ni last ri tu!best!sedey!~~-_= suke watak zarinaa~~uhu

    ReplyDelete
  2. @kerangRebus

    hehe, best kan cite nie, i pown suka lakonan zarina tue, memang superb lah :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails