Friday, September 17, 2010

cerita 18sx!


malam semalam, lepas balik gi beraya pergi tengok cite ikan pirana nie, cerita dia boleh lah...tak ada lah best sangat, biasa-biasa sahaja, tapikan...kalau korang nak tau cerita nie, banyak betol scene untuk 18 tahun keatas...hikhik..gile-gile lah weh cerita nie, aku tengok cerita pasal ikan pirana nie, tak ada lah banyak sangat, tapi scene yang agak-agak berunsur lucah nie, lagi banyak kot :p adeh semalam dah lah pergi tgk ngan si dia, bile jew ada scene-scene yang tettttttt terus tutup mata guna tangan tapi, mata yang sebelah jew lah aku tutup, sebelah lagi aku bukak ahaha..tipu jew ok! tapi serius cerita nie, memang banyak adegan tettttttttt ok..

p/s : kalau nak tahu cite nie macam mana, pergi tengok tau, nti leh kita share-sahre cerita :)



2 comments:

  1. br je nk g tgk..
    bile cakap mcm tu,xjd la pulek..hehe

    ReplyDelete
  2. @lionteen

    ahaha..gi je lah tgk..cerita dia ngeri tau + ada lah scene-scene tue :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails