Thursday, September 30, 2010

dania oh dania!


oh baru teringat bile tengok muka budak ini, balik nie nak pergi beli makanan dia, sebab makanan dia dah habis, tak sampai 2 bulan, kuat makan sungguh dia nie, ehehe tapi best sebab ada dapat diskaun semperna birthday aku nie, boleh la beli borang blackwood ngan evo wet food untuk dania, dapat murah sikit, sikit jew lah ek, hehehe   :)



tengok lah muka budak yang tak puas hati nie


pssstt : tinggal lagi sehari sahaja mau habis praktikal, lepas nie boleh merdeka!

2 comments:

  1. hey..budak comel
    meh sinie ..mama lin mau pelok kuat2.

    ReplyDelete
  2. gebunye!!! aida nak amik kucing tu boleh?:D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails