Friday, September 17, 2010

dari zero bertukar kepada $$$

yes, akhirnya berubah jugak angka nuffnang aku, hikhik..tadi saja-saja jew lah cek nuffnang aku kan, tiba-tiba, ya allah dah tak zero lagi aku punya nuffnang seronoknya, syukur alhamdulillah, tak sampai lagi 1 bulan berblogging, tapi nuffnang dah naik..nie yang membuatkan lagi semangat nak blogging :)




p/s : nak kena tunggu rm 47 ringgit lagi baru boleh cash out..hehe berjanggut la nak tunggu :)


4 comments:

  1. x per....sikit2 lama jadi bukit...weee^__^

    ReplyDelete
  2. cik juju: hehe...yup setuju sangat :)

    ReplyDelete
  3. sis..bubu pun bru lg dftr nuff..
    nk tnye,cne ek leh naik..
    ade pape yg kte kne wt ke?

    ReplyDelete
  4. @:: bubu ::

    sis pown tak tau la dik, maybe traffic kot, sebab akhir-akhir nie traffic sisi naik

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails