Wednesday, September 8, 2010

"Hantu Garu"

time godek-godek laptop aku nie tadi, aku jumpa gambar-gambar nie, rindunya time nie...gambar-gambar nie time kitaorang tengah wat projek untuk subjek sem 3 untuk short drama yang kitaorang buat. ada video, tapi tak tau nak upload..ahhaha.. so tgk gambar jew lah ek!




nie lah watak utama short drama "hantu garu"



close-up sikit dekat muka hantu :)



2 orang budak perempuan nie plak, pelakon utama :)



nie aku lah yg conteng muka dia..sape-sape nak suruh aku make-up boleh contact ek.hehe



comel jew :)



setelah selesai menangkap gambar, kesian penat!




7 comments:

  1. hehhhehe..
    lawaknya tengok antu garu tue.
    memuler takut pastue biler tengok dia penat
    lawak plak.
    hehhhe

    ReplyDelete
  2. @Misz Pinkie Winkie


    ahaha...2 ar time tangkap gambar dia pown ari tue, takut gak tgk muka dia :) tapi kalau lin tgk video lagi kelakar giler :)

    ReplyDelete
  3. waaaaaaa....takottt...dahlah amar ni alergik bende2 hantu ni. nasib baik tak tertutup belog comel ni. tengok betul2 hantu tu, ohhh budak comel rupanya! haha.

    ReplyDelete
  4. @Amar Amirah

    hehehe...nie hantu tipu2 jew amar, just untuk lakonana, tak yah takut..hikhik

    ReplyDelete
  5. jadi gag bisa tdur liat ea,,,,,,,,,,, jngan sampai ktmu nyata........

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails