Monday, September 27, 2010

selamat hari lahir ezan!



happy birthday to me, happy birthday to me, hikhik tak ada sape nak nyanyikan, biar aku sendiri yang nyanyikan..yeah hari nie 27/09/2010 genaplah umur saya 12 21 tahun, ye saya dah dapat kunci kebebasan, dan dah boleh kahwin pown, hehehe.

syukur ke hadratmu ya allah, kerana telah memanjangkan umurku, dan memberikan aku kesihatan yang baik sehingga ke saat ini.

ok, saya nak ucapkan terima kasih kepada semua kawan-kawan saya yang wish birthday saya melalui msg and post dekal wall fb, sampai tak mampu saya nak ucapkan terima kasih, hanya mampu untuk mengeLIKE sahaja...hikhik thanks yea sayang-sayang semua, love korang semua ketat-ketat muaxx!


p/s : nak hadiah boleh??



13 comments:

  1. epy bufday 2 u ezan smg pjg umo n dmrhkn rezki =)

    ReplyDelete
  2. Epy bufday ezan! moga pnjang umur, murah rezeki, diberi kesihatan yang baik~ dan berjaya dalam apa yang ingin dilakukan~ InsyaAllah, Amin~

    ReplyDelete
  3. heppy besday EZAN...

    my new friendz..
    jemput singgah ke my blog..

    http://pearlmysra.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. happy belated day ezan
    semoga panjang umo dan ceria selalu.
    header tukar lagie?
    comell...nak jugak..nak jugak

    ReplyDelete
  5. @Misz Pinkie Winkie


    ehehe, thanks lin :)

    yup, nie last tukar header, hehe
    pas nie tak dah :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails