Tuesday, September 21, 2010

maher zain the best!


Assalamualaikum....jawab yea salam saya, tidak berdosa, hikhik.. nampak tak gambar siapa kat atas tue, ha tue lah dia bf baru aku,hihhik.. eh tak itu hanya impianku yang musnah, mana mungkin maher zain nak kat aku. okey straight to ampang point, kalau siapa tak kenal dia meh aku kenalkan.

gambar di atas itu adalah maher zain, seorang penyanyi nasyid, dan berketurunan lubnan dan baru sahaja 28 tahun, dan aku adalah peminat semua lagu-lagu yang beliau nyanyikan. sungguh first time saya dengar lagu dia  tajuknya "open your eyes" aku telah jatuh cinta kepada suara beliau. setiap malam kalau nak tidur mesti kena dengar lagu dia, kalau tak aku tak boleh tidur, ala aku ibaratkan macam dia tengah dodoikan aku tidur lah..hikhik..lagu feveret aku "open your eyes" , "insyaallah" , "for the rest of mylife"

kat sini aku taruk video lagu "insyaallah" jom layan, kalau nak dengar lagu lain, korang search jew lah kat youtube ek :)











p/s : macam mana best tak korang dengar lagu nie??

4 comments:

  1. yeah! maher zain. lagu2 yg dia nynyi semua brciri islamic. The chosen one best!

    ReplyDelete
  2. @Ezao' Edogawa

    ehehe..betul-betul, lagu-lagu dia semua sedap di dengar, lirik dia pown penuh makana kalau dihayati :)

    ReplyDelete
  3. wahh.. tiba2 rasa macam dah mula minat! Thankss :DD

    ReplyDelete
  4. @jeera

    dengar, tiap-tiap hari mesti jeera akan suka lagu nie, dengar sekali lagu open your eyes, best!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails