Wednesday, September 29, 2010

yeah mara masuk rm 3000!

*click picture untuk lebih jelas :)


seronoknya hati tak terkata,apabila tadi ada sorang member kolej aku tag aku gambar diatas didalam fb, dan menyatakan bahawa mara dah masukkan duit elaun. wah gembiranya hati bukan kepalang lagi, dia kata mara tak masukkan 530 tapi dia masukkan 3000 ribu tue beb, macam-macam boleh beli, dalam otak aku dah fikir macam-macam nak beli..syoknya! dari pagi sampai petang senyum sampai ke telingga jew aku, al-maklumlah duit banyak dalam bank,ehehe..

tepat jew pukul 6, aku terus keluar opis, naik kereta nak pergi bank, dengan hati yang penuh bunga-bunga duit-duit, aku keluarkan kad atm aku, masukkan password, dan excitednya aku nak tekan button cek baki, ehehe, tak sabar nak tengok duit banyak dalam akaun, sekali dia paparkan julmah duit dalam akaun aku macam nie...jeng...jeng...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


baki akaun rm 12.90

adeh, dalam hati dah mengelegak giler marah nie, kurang ajor punya kawan, ko menipu aku! arghhhh!!! dah lah aku memang mengharapkan sangat mara masuk, sebab aku memang dah kering tahap gaban nie. tapi tak ku sangka hujan di tengah hari. korang nak tau tak, dia pergi print screen cimb clicks dia punya akaun, dan dah terlampau tak ada kerja sangat dia bukak photoshop and edit jumlah duit tue! how dare u! awat lah aku tak terpikir dia boleh ubah guna photoshop, tuelah mata duit-duit lagi, kan dah kena tipu :(


p/s : aku rejam ko apek, time balik ipoh nie!

10 comments:

  1. @jeera


    ahaha..tak boleh nak sabar dah, rasa macam kena wakenabeb lah pulak :)

    ReplyDelete
  2. mcm2 yer..sume benda boleh di edit skang ni

    ReplyDelete
  3. cmne wt templet blog sendri kamo ajr

    ReplyDelete
  4. @merahitujambu

    ehehe...xde la yunk, tipe jew, mana dapat 3 ribu, saya dipermainkan jew..


    owh,yang template nie sy guna template design jew, cuma yang saya unah header dia jew, yang lain same :)

    ReplyDelete
  5. Hihi...lawak la,sabo la ek..Tu la penangan photoshop

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails