Tuesday, October 5, 2010

blog shawl and inner yang sangat best!

assalamualaikum semua, kali nie nak cerita skit blog yang selalu aku beli inner tudung yang super duper best gilew.hikhik.. aku nie kerjanya rajin beli on9 yea, sebab malas nak pergi tingkap shopping :) sebelum nie aku selalu pakai inner yang melekat kat dahi tue, muka aku nie dah ar bulat, bila pakai nampak macam telor mata kerbau jew,hikhik...

ada satu hari tue, aku termasuk website yang jual inner nie, wahhhhh!! forst time masuk teruja gilew tengok inner dia yang cantik-cantik and yang paling best inner yang dia jual tak melekat kat dahi, so tak ada dah lah muka jadi macam telur mata kerbau :)  lepas tue kita siap boleh pilih lagi inner warna apa yang kita nak, macam pic kat bawah nie :



so, aku dengan excitednya telah order 4 inner 2 tone dekat ayun, nie lah inner yang aku order tue


sangat best giler bila pakai inner nie, kalau time keluar dengan kawan-kawan mesti diorang akan tanya beli kat mana, and soalan yang selalu sangat diajukan, "eh nape ko pakai inner tak melekat kat dahi ek?" lepas tue aku mula lah, promote blog ayunar kat kawan-kawan aku, bak kata orang sharing is caring :)


nie aku pakai inner 2 tone, tapi guna warna hitam jew :)


yang nie aku guna inner 3 tone, cara slating nie, aku tengok demo video ayun buat :)


ini pown aku tengok demo video ayun, untuk buat inner macam gitu :)

so, siapa-siapa yang nak cari inner yang cantik-cantik boleh tengok dekat sini yea ayunar.biz pasti korang semua akan puas hati giler!

p/s : thanks ayun, sebab sudi wat demo, cara mcm mana nak pakai shawl gipsi tue, sayang ayun sangat-sangat...mmmuuahh!




8 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails