Tuesday, October 12, 2010

dania saya tak lalu nak makan, sedihnya :(






arghhh....rindunya aku dekat dania, baru 3 hari aku tinggalkan dia, tapi dah rindu! sedih sangat, tadi my sis kol, dia cakap "dik, kucing ko tak nak makan, tak nak minum! dah dua hari dia macam tue" my sis cakap lagi, mungkin dia rindu kat aku! ya allah,sedihnya dengar, aku baru plan nak stay dekat ipoh samapi hari ahad nie, sebab hari jumaat nie ada dinner untuk semua pelajar semester akhir, sekarang nie tengah berbelah bahagi hati aku antara nak pergi dinner atau balik awal.

aku nak sangat pergi dinner nie, sebab dah last sem kan, nanti bila lagi ada masa nak jumpa kawan-kawan, tapi aku kesian jugak dekat dania, sebab dia tak nak makan, aduh susahnya.... :(

ok, setelah dipikir masak-masak, aku buat keputusan untuk balik awal ke rumah, tak jadi untuk pergi dinner, tak apa lah mungkin tak ada rezeki nak pergikan, nak buat macam mana, lagi pun kesian kat dania, dah berapa hari tak lalu nak makan.


p/s : dania sayang, tunggu yea nanti kakak balik hari rabu nie!!


6 comments:

  1. alahai siannya dania.
    rindu mummy yerk.
    mummy..cepat balik yerk...sian dania sunyii

    ReplyDelete
  2. hehe, mnjanya dania...
    rndu ngan mummy dia...

    ReplyDelete
  3. hi...kesian nye dania tuh.Tapi best nye kalau dia peluk TP jugak..mcm dia peluk moo moo tuh. Heheheh..GELI GELI GELI(Gaya ipin cakap betul betul betul) =P

    ReplyDelete
  4. dania cumeyllll sesangat laaaa..jom tawen kan dye ngan my kokobu..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails