Friday, October 22, 2010

dapat BE lagi dua :)

assalamualaikum semua

wah pagi nie happy giler larh, aku dapat lagi dua BE, syukur alhamdulillah, makin bertambah rezeki aku dan dania sayang. tak sangka giler kot, sebab dalam 1 minggu jew aku, dah dapat tiga BE,  *aku nie sibuk jew kan nak kecoh, orang lain lgi dapat banyak dari aku..  

terima kasih kepada celcom, cornetto, dan nokia serta nuffnang juga :)


pssssstt: kepada yang tanya pasal keputusan contest tue, ezan dah umumkan ok, boleh cek entry ezan yang lepas-lepas dan yang pasal cabutan bertuah tue, tak buat-buat lagi, ehehe sorry, nanti kalau mood rajin dtg ezan buat

3 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails