Wednesday, October 27, 2010

ini mia lah!


hya, entry kali nie pasal mia lagi! ehehe dania nie sebenarnya ada nama timangan tau iaitu mia okey, bukan adik mia sara nasuha tue, hehe. kali nie jom kita tengok cara-cara mia nak tido. my baby nie dah nak masuk 6 bulan, tak sabar nak tunggu dia besar, nak timang cucu pulak, haha macam misz pinkie winkie nie, dah dapat cucu, jelez ezan!


mula-mula, naik atas meja, tengok mata dia dah stim kan, nak tido ar tue, tak sampai 10 minit,tempat macam tak best jew, mia terus turun naik atas katil.



tadaaaa..tengok lah tak senonoh punya anak dara, duduk tak sopan sungguh!



mummy please hug me!



tengah kira kambing, bagi mata cepat mengantuk :)


11 comments:

  1. comel nya! i got one, nama dia lolo

    ReplyDelete
  2. setail kucing kita tido memang sama....oooh...
    tapi dia jantan, so tak kesah la kot... ^___^

    ReplyDelete
  3. huaaa..montel nye cat ni! geram!!hee..

    ReplyDelete
  4. @Liyana

    ehehe, xpew lah jantan, mia nie betina tapi tido tak senonoh, hehe

    ReplyDelete
  5. @MissyNursy ♥

    bagi mkn ayam rebus, setiap minggu, tue jadi montel mcm tue.

    ReplyDelete
  6. hehe..comel mia!

    suka kacau kucin kalau dia tido telentang camtuh :)

    ReplyDelete
  7. alamak.. leleh air liur la tgk dia telentang camtu!!... nak letak muka kat pewotz dia boleh?

    ReplyDelete
  8. comelny dia...:)FA used to ada anak kucing but mati then skg x berani lg nk bela... sian je kalu mati..:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails