Wednesday, October 27, 2010

interview oh interview!


*pic kredit to google, dialog tue ezan yang tambah sendiri :) klik gambar untuk jadi besar


takutnya besok, first time nak gi interview nie, dah la ezan nie jenis gelabah lebih atau orang omputih cakap nervous melampaui batas. tapi selamatlah, besok gi interview ada kawan ao kuranglah sikit gementarnya. kawan-kawan semua doakan ezan dapat kerja tue yea!

mak bagi tempoh duduk umah sampai ujung bulan nie jew, mak nie, potong stim betullah, baru nak tanam anggur lama sikit, dah suruh keje :( jadi mintak-mintak lah besok ada rezeki ezan dengan kawan dapat kerja tue, wish me luck yea!

oh, lagi satu jom klik SINI support blogger baru, dia kawan ezan masa zaman belajar dulu :)


psstttttt : alhamdulillah rezeki anak bulus dania bertambah lagi, ezan dapat lagi 2 BE dari nuffnang, jadi semuanya ada 5 BE, syukur ke hadrat allah, dan terima kasih nuffnang :)

10 comments:

  1. all the best ezan...moga dapat apa yg diimpi:)

    ReplyDelete
  2. gud luck yer cik ezan....relax jgn glabah o.k...chill~~

    ReplyDelete
  3. gud luck :) neway best dialog kartun tu. jgn tiru

    ReplyDelete
  4. all the best sis :) jgn gelabah noo , hihi

    ReplyDelete
  5. gud luckkkk~:) tahniah dapat BE~:)

    ReplyDelete
  6. all the best ea...
    aku pon nervous gak kalo ader interview...heheheheh

    latest entri:

    apabila karya photoshop serba tak menjadi!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails