Thursday, October 7, 2010

merepek makan kerepek!

*si gemuk saya, tidur tak sedar diri :)

malam nie nak tido awal sikit, penat sangat-sangat rasanya, macam mana ek nak hilangkan batuk? penat dah makan ubat batuk berbotol-botol tapi tak hilang-hilang jugak, tension lah! ada petua tak, sila lah kongsi yea,hikhik

ok, kepada siapa yang nak join contest raya tue, cepat ada masa lagi 4 hari, sebelum contest nie tutup, pada yang dah join, nanti ezan update yea, sorry lambat sikit, sebab mood tengah pemalas, tahap gaban :)



7 comments:

  1. gile comey kucen tuh.. cam teddy bear at peluk2.. hehe

    ReplyDelete
  2. cuba makan honey ataupon minum teh cmpor honey..insyaAllah cpt baik:)

    ReplyDelete
  3. cumeyl sgttttttttttttt nih...pliz give it to me..hahaha

    ReplyDelete
  4. @Aoi


    tak boleh nak peluk, sebab kucing terlampau hyperative :)

    ReplyDelete
  5. mama sy penah bg petua:

    bakar limau nipis
    perah then campur dgn kicap
    minum campuran tu
    cuba lepas bgn pagi dgn sblm tdo
    (sbb time tu plg snng batuk sbb sejuk)

    cuba la ye~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails