Friday, October 1, 2010

muka saya 20 tahun akan datang :)

boringnya malam-malam nie, tak tau nak buat apa, last-last tadi masuk la satu laman web nie, dia cakap kita boleh tengok muka kita 20 tahun akan datang, so dengan sepantas yang mungkin aku upload gambar aku, resultnya hahahaha aku gelak guling-guling, tak sangka muka aku 20 tahun akan datang macam nie, tak puas hati muka aku macam tue, aku upload muka si dia, ehehe lagi kelakar giler, tak tahan aku nak gelak, mungkin macam nie lah agaknya muka kami berdua 20 tahun akan datang.



* nanti nak print besar-besar lah :)


kalau korang semua nak tengok muka korang bile dah tua nanti pown boleh, just masuk kat website nie www.in20years.com. kalau dah buat nanti tunjuk lah kat aku pulak ek..hikhik





1 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails