Monday, October 11, 2010

random

assalamualaikum semua, ok nak bagi tahu nie, akhirnya contest hari raya yang ezan anjurkan sudah tamat,THANKS banyak-banyak pada siapa yang sudi join ek! sayang korang banyak-banyak :) ok maybe hujung minggu nie, baru ezan akan cek dengan details semua yang join contest nie, sebab apa lambat? ok sebenarnya ezan sekarang ada kat ipoh, ada presentation latihan industri, so tak ada masa nak cek satu-satu, sorry yea.

yeah, ezan dah dapat 200 folower pada 10.10.2010..ehehe cantik nombornya, ok lah nak sambung buat kerja, nanti ezan akan upate nama peserta yang baru hantar contest hari nie.

2 comments:

  1. ok...
    sedia menanti..
    gud luck presentaion LI...
    Cute Mum dulu berdebar time nak present.. heheh..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails