Tuesday, November 9, 2010

tolong vote 4 mia sayang :)

assalamualaikum semua

tadi, pergi blogwalking, pastue jumpa 1 contest nie, so tertarik dengan contest nie, sebab senang jew, upload pic kucing kita, ehehe..so ezan pun nak try lah kan nasib, kot-kot ada lah rezeki anak bulus dania nie. banyak-banyak gambar, ezan pilih yang ini okey tak??





so mintak tolong vote untu dania ek, hikhik boleh tak?

senang jew mula-mula anda perlu like page nie


lepas itu, klik LIKE dekat foto mia nie, itu sahaja :)



thanks yea!


20 comments:

  1. kita suka kucingggggggg....... oh tidak... cantiknya kucing.... bulu lebat... bwk tidur best arghh

    ReplyDelete
  2. comel nya kucing ni..haha..rasa nak cubit2 je.. ;)

    ReplyDelete
  3. alooooolooo..tomeinyerrrr... leh geng ngan kucing kita nie.. namanya yen yen..suka wat aksi cam2... haha

    ReplyDelete
  4. commeeel nye kucing tuh..rase nak buat bantal je hehe

    ReplyDelete
  5. trinat kucheng ku d umah..huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. comelnyaaa kucing tu..
    geramm tgk dia..

    ReplyDelete
  7. klik kat suka Fb tue ker..aiseh gue takde FB..

    ReplyDelete
  8. ala comel nya..siyes comey. rasa mcm nk peluk2 ja..hehe :)

    ReplyDelete
  9. Salam ..
    Menyinggah kat sini pulak! ^.^
    Kita nk vote kan, tp FB kat opis x bole bukak.
    Nnt balik opis. Kite tlg vota kan ! Good luck babe! ^.^

    ReplyDelete
  10. comel sgt kucen u..suka tgok =D..
    culik kang..hehe
    gd luck k!

    ReplyDelete
  11. comel......
    tp napa nampak lain ya????
    anwy caiyok2....
    comel2

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails