Friday, November 19, 2010

dania curi biskut cornflakes!

assalamualaikum semua

wahh..dah lama giler tak update blog nie, tengok sampai labah-labah pun dah beranak, hikhik   *sejak bila labah-labah beranak???...ok entry kali nie nak cerita pasal si gemuk ezan lah dah lama tak cerita pasal dia, perangai dia makin besar, makin pelik!

nak tau tak, hari tue dania pergi curik biskut cornflakes ezan! aduh sedihnya dah lah tinggal seketul jew biskut tue, boleh pulak dia pergi makan. ezan taruk biskut tue, dekat atas laptop, pas tue keluar sekejap pergi toilet, lepas tue baru nak makan biskut tue, tengok-tengok bila masuk jew bilik, dania tengah sedap makan! adeh, takkan nak ambik pulak, biskut yang dah kena air liur dania tue, jadi ezan tengok jew lah dia makan biskut tue sampai habis, nie bukti dia dania tengah sedap makan!


tengah sedap makan, sampai tak sempat nak baca doa makan


meleleh air liur, tengok dania makan kuih nie!

 siap jilat lagi tue, best sangat ar agaknya tue



budak nie macam tak cukup makan, sampai kuih pun dia nak melantak


p/s : kepada sesiapa yang berminat nak suruh ezan watkan header, email ezan yea :)

13 comments:

  1. keh3... die pun nak beraya gak.. hehe

    ReplyDelete
  2. comey....smalam nampak kat kedai depan umah,,,,
    kucing hutan....gile besar la

    ReplyDelete
  3. alalalalalalalalaa...someynya dania makan biskut.. cubit kang

    ReplyDelete
  4. hehehe....sedapnya tgk dania mam beskut tuh, mintak cikit boleyyy

    ReplyDelete
  5. cik ila follow blog ni...
    mmm..comel gile kucing ni..siyes! :)

    ReplyDelete
  6. haahah..
    comelll bangat.
    mestie ada rasa susu2 tue.
    tue yang bukan main lagie dia melnatak.
    hehe

    ReplyDelete
  7. salam singgah sini... thanks sbb sudi berkunjung ke blog saya... sy follow blog ni..:)

    ReplyDelete
  8. tak bagi makan ketupat ke? he he
    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  9. comeynye dania.sweet jek makan biskut. heheh. btw, i'm following youuuu. =)

    ReplyDelete
  10. mmg ezan tak bg mkn kot.. tu yg cam tak lyn camera pn.. ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails