Friday, November 12, 2010

memandu macam orang baru dapat lesen jew!

Assalamualaikum semua


eiiii.....hari nie geram betullah ezan, tadi nak gi isi borang kerja, lepas tue geramnya cari tempat tue tak jumpa pulak, adeh! geram sungguhlah, dah call tempat tue tanya alamat dan mintak direction nak pergi sana pun still tak jumpa jugak, last-last dah give up giler, terus pulang ke rumah T__T

tak tau lah sejak 2 hari nie, tengok lori tanah banyak giler pulak atas jalan, laju-laju plak tue, naik seriau jew.dalam on the way balik nie, ada lah satu kereta nie, lelaki yea yang bawak! dia duduk dekat lorang kanan, tapi sebabkan dia nak cuba elak lori yang parking kat bahagian kanan tue, dia tukar lorong tanpa tengok kiri kanan!

damn! giler betul dah ar ezan laju time tue, dia nak elak lori tue, suka-suka hati jew, nak masuk lorong ezan, memang time tue rapat giler kereta dia dengan ezan, sikit jew lagi nak bergesel.. bodoh gila kan! arghhh!! dah lah satu hal hon kereta ezan pulak rosak, tak boleh nak hon dia! kalau lah bergesel,memang ezan tumbuk muka dia, hahaha ganas tak?? bawak kereta macam apa tah, lain lah kau baru dapat lesen P ke macam ezan nie, boleh lah jugak dimaafkan.. ehehe tapi syukur alhamdulillah semua selamat, tiada kemalangan yang berlaku.

moral of story, kepada semua pemandu, kalau nak elak apa sekali pun, nak tukar lorang ke apa, pandang cermin sisi dulu yea.ingatlah orang yang anda benci sayang!

2 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails