Monday, November 22, 2010

ngangkung 25 november 2011



assalamualaikum semua...


minggu nie, plan nak tengok semua cerita wayang yang baru keluar, first sekali excited sangat nak tengok cerita ngankung nie! sebab shaheizy sam yang berlakon! hikhik tengok trailer cerita nie pun lawak giler, so memang wajib tonton lah. cerita nie berkisarkan pasal orang yang suka main nombor ekor, so kepada yang suka sangat main no ekor tue, boleh lah tengok cerita nie, untuk dijadikan teladan.

sape mau ikut, kita tengok cerita nie hari khamis nie, ezan belanja..hahaha cepat angkat tangan..oh baru bercadang nak tengok cerita 2 alam tue, ala filem dr romzie tue, tapi setelah membaca banyak komen yang negatif pasal filem tue, jadi membatalkan hasrat nak tgk filem tue, baik tengok cerita rapunzel best sikit! ok lah jom kita layan trailer filem ngangkung nie, besttttt :)


6 comments:

  1. Salam..

    saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

    ada dgr jugak citer 2 alam tu xdpt sambutan dan kutipan sekadar rm2 juta jer..dgrnya frust juga dr rozmey tu..kene gelak dek org jer..org2 filem pun ramai yg kata dr rozmey ni xpaham pasal perfileman tp xtanya dgn org2 filem mcmana nk wat filem yg sesuai utk tontonan umum..skrg ni plan nak wat filem nk panggil pamela anderson pulak...apa la sorg ni....

    Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete
  2. kalo rasa ada lg filem lain yg best, elok la gi tgk filem lain..toksah la duk tgk 2 alam tu...

    ReplyDelete
  3. @BLADE EDGE

    2 lah dengar cerita kutipan filem 2 alam tue sikit jew, and ramai orang kata filem tue tak best dan berkualiti, sebab terlampau banyak flashback! jadi lebih baik tengok cerita lain dari membazir duit tegok cerita 2 alam tue :)

    ReplyDelete
  4. sedap ke cter ngangkung nih awk??
    citer hantu ke citer kelakar??

    ReplyDelete
  5. nti wat review cite nih best ke tak oke:P siannn la kt kteee...kompem xpat tgk..tgu kua dvd rip or kua jkt u tube je la....:( nape filem tu tak smpai ke russia...uuuuu

    ReplyDelete
  6. @alexa yussida

    ehehe..ok dear, nanti kalau ezan tengok, ezan buat review sikit pasal cite nie, ehehe

    jauhnya duk rusia, belaja ek?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails