Thursday, November 4, 2010

sudah genap 6 bulan :)

binatang berbulu ini sudah seminggu tidak mandi, gara-gara kemalasan tuannya yang asyik suka bertangguh! jadi hidulah bau yang kurang menyenangkan dari budak berbulu ini.

pagi tadi baru rajin nak mandikan dia. dania nie best mandikan dia sebab, dia tak kan keluarkan suara pun, dia senyap jew, tak macam kucing aku yang baby tue, ganas betul siap melompat-lompat time nak mandikan dia. maybe sebab dania nie betina so sopan lah sikit.. hahaha

jom layan gambar yang aku tanglap ketika memandikan dania :)

tengah mengusha kucing jantan jiran sebelah, hihi


sebelum nak pergi mandi :)
saya nie kurus jew sebenarnya, jangan mudah tertipu yea, hikhik


sempat lagi tengok cermin tue, time nak syampukan dia, sabo jewlah!

tengok, siap tertidur lagi, memang kaki tidur betul dia nie!

time untuk keringkan bulu, dania paling tak suka kalau ezan keringkan bulu dia,mesti dia akan meronta-ronta

lepas mandi, macam biasa, tidur tak hingat dunia :)






6 comments:

  1. siyesly comel gilerrr die tdo..huhu...my guinea pig lagila terlompat2 bila nk mndikan..geram btol...huuu

    ReplyDelete
  2. alololoo baiknya. kalau kucing i, habis tangan tersangkut kuku dia :p

    ReplyDelete
  3. terer la Dania, rilek je keringkan bulu guna hair dryer kalo kucin MM dgr bunyik je da cabut lari huhuu...

    ReplyDelete
  4. alolooooooo...dia sudah mandi....yay!! nak cium sikit.,...wanginye iyeeee....hahhhahah!!! geram tgk!!!! hhahahaha!!

    http://yoishme.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. cumell sanad . ngee~ . geramm tengok .

    ReplyDelete
  6. OMG!!! sanad cute gebu comel gemilang terbaik.. WAHHHHH!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails