Wednesday, December 1, 2010

9 bulan menanti, akhirnya muncul orang baru :)

assalamualaikum semua

wahhh...lama giler dah rasanya ezan tak update blog! rindu kat ezan tak?? hahaha sebenarnya bukan apa, broadband kena block tue yang, tak leh nak update and blogwalking! al-maklumlah orang menganggur, tak ada duit nak bayar broadband, nie pown mintak mak yang tolong bayarkan.

25hb hari tue, muncullah orang baru dalam family,setelah sekian lama menunggu selama 9 bulan. punyalah excited terutama mak aku, yealah maklumlah cucu pertamakan..nama baby dah dapat time tengok cerita chenta, mak lah nak sangat taruk nama cucu dia macam tue, so diberikanlah nama muhammad rasul iman.

nie gambar iman masa hari pertama lahir




nie masa umur 3 hari :)

10 comments:

  1. kening die cantik dah terukir dah..
    nt dah besa tak payah cantas2 kening ye..hehe

    (tapi kan baby lelaki..huhu)

    ReplyDelete
  2. muhammad rasul iman...semoga jadi seindah namanya...

    ReplyDelete
  3. waahhh, nama Rasul Iman. kalau bbay girl jangan letak nama Chinta chandurry plak. hehe

    ReplyDelete
  4. cooomeey..nnt da besa soh cr bini nama chinta yek..hehehe

    ReplyDelete
  5. Sangat Cumey :D NAK!!! *big smile*

    ReplyDelete
  6. comel.
    lin ingat ezan tadie.
    huhu..mana tau kawin tak jemput.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails