Monday, December 20, 2010

dania cabut lagi keypad laptop aku!

assalamualaikum semua


sekrang nie cuaca selalu hujan kan. kadang-kadang dah pukul 11, rasa macam baru pukul 6 pagi, haha sampai selalu kena simbah air dekat muka dengan mak, sebab selalu sangat bangun lewat, hikhikhik. tapi bagus jugak mak buat macam tue, dah basah tak yah lah basuh muka lagi kan, boleh straight bagun pergi dapur pas tue breakfast+lunch!

ok, tadi keluar gi beli barang jap, aku tinggalkan lah laptop aku, tak tutup pun, balik rumah, dengan semangatnya nak online jap, pas tue alangkah terkejutnya aku, bila aku tengok laptop aku dah tercabut keypadnya! sah nie mesti kerja dania, tak ada siapa yang berani usik laptop aku nie, kalau bukan dia je! 

before nie, dia pernah gak cabutkan keypad aku punya laptop, aku dah pernah post pasal benda nie, tapi malas lah pulak nak cari link, hehe kali nie pun dia buat benda yang sama jugak, dan dia cabut keypad yang sama jugak! haiihh! tak taulah aku, dia sakit hati apalah dengan laptop aku nie, dah kena marah hari tue,still buat jugak!

tapi kali nie, lagi teruk, dulu time first time dia cabut keypad laptop nie, aku boleh pasang balik, yang second time nie, tak boleh dah, sebab batang hidung keypad tue pown aku tak nampak, entah mana dania sorokkan, aku pun tak tau! 

nie gambar dia yang first time cabut keypad laptop aku, yang second time, aku tak snap pun, sebab hati tengah membara. 






10 comments:

  1. samelah kita. wuwuwu.. nasib kucinggg..

    ReplyDelete
  2. ish dania nih,nakal betul.haha.kak ezan sembelih je

    ReplyDelete
  3. dania nk masuk blog gk nie,,,dat y dier wt cm 2,,,haha

    ReplyDelete
  4. blog walking.btw,nice blog
    feel free to follow my blog
    http://www.vnazone.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. dia sakit ati apalah dgn keypad tuh..
    hahaha
    sian u kan..
    sbnrnye dia nk test power je tu
    hebat ke tak kuku dia yg bru wat manicure tu..
    hahaha

    ReplyDelete
  6. dia geram dengan keypad tu sebenarnya . tu yg dia cabut satu2 .. hehe :)

    ReplyDelete
  7. la...ingat en dak mane la ganas sgt cabut en...upenyer kucing
    ^_^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails