Friday, December 24, 2010

imran rempit dan idham sempit!

assalamualaikum semua


minggu yang lepas along aku datang dekat rumha, bawak anak-anak dia datang berjalan, rindu dekat aku punya anak buah, paling rindu sekali dekat imran!

macam biasa kalau along aku datang, mesti rumah akan jadi macam konsert jom heboh, punyalah bising giler, hehe biasalahkan anak 4 orang semuanya HERO, macam manalah tak bising.

paling best sekali, aku tengok telatah anak buah aku yang kecik dua orang nie, bangun-bangun jew pagi terus keluar rumah, naik motor rxzz ayah aku siap pakai helmet lagi tue, untuk safety. hahaha padahal motor tak gerak pun.


* imran - berbaju kuning
idham - berbaju merah

paling lawak sekali yang si idham nie, pakai helmet lebih besar dari kepala dan badan, bila berjalan, mulalah kepala tergoyang-goyang menahan bebanan helmet, bila aku nak cabutkan, dia akan mengamuk, so aku biarkan jew lah.


* cara pemakaian helmet terbaru, ikat taki atas kepala yea, hikhik

aksi paling best sekali, bila imran meniru aksi dalam tv, terlampau banyak sangat tengok cerita race motor, sampai boleh tiru. dia cakap ngan aku mcm nia " mashu tengok nie, aku buat superman" hahaha, aku hanya mampu gelak sahaja, sebab budak-budak sekarang bijak, semua aksi dalam tv diorang boleh tiru


*serius giler muka dia, time nak tunjukkan aku aksi superman!


korang berdua nie, memang nakal giler, kalau korang nak tahu, helmet yang warna merah tue, dah retak, sebab idham hentak dekat lantai, mashu rindu dekat idham ngan imran!



7 comments:

  1. hoho...rempit yang comel..

    jom join segmen..i love my blog...

    http://inicikmulat.blogspot.com/2010/12/jom-join-i-love-my-blog-segalanya.html

    ReplyDelete
  2. ada harapan nak merempit pada masa depan. hahaha

    ReplyDelete
  3. hahaha,,,cool,,,,ape2,pon,budk2 memang mudah terpengaruh,mintak2 ar imran n idaham x jd mat rempit tp jd seorang yg berjaye di mase dpn,,,heheh

    ReplyDelete
  4. Meniarap tu.

    dasyat-dasyat budak zaman moden ni

    T__T

    keh keh keh

    ReplyDelete
  5. rempit pada masa kecil ? hahah comel ja , :D

    ReplyDelete
  6. haha, dah besar nnti jgn jadi mat rempit ye.. ^^ http://akupahitmanis.blogspot.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails