Tuesday, December 14, 2010

portfolio header part 1 dan pengumuman

assalamualaikum semua

ok, nie ada sedikit pengumuman kepada yang nak order header tue, buat masa sekarang nie ezan close dulu order, sebab dah ramai sangat yang order, so tak menang tangan nak buat, lagi satu idea pun bukan selalunya ada, kena amik masa dan amik mood jugak, jadi bagi ezan selesaikan dulu order-order yang dah lama nie dulu, kalau dah siap semua, baru ezan akan buka order baru, dan akan ummkan bila ezan terima order balik yea.

dan selepas nie, akan ada syarat baru, sebab ezan kena tipu, ada seorang customer nie,dah dapat header, lepas tue email kata dah bayar, tapi sebenarnya tak pun, sebab bile ezan cek, tak ada pun masuk, bila ezan email dia, dia tak reply pun. ermm tapi tak apalah kan, ezan tak kisah pun, kalau orang nak wat ezan macam tue, ezan terima jew :) sebab allah tue maha mengetahui. lepas nie, ezan akan send header tue dan akan taruk watermark blog ezan besar-besar, kalau customer tue suka dengan design tue, dan dia dah bank in kan duit, baru ezan send header yang original without watermark blog ezan kepada customer tersebut, faham kan

tue jew lah kot, yang ezan nak cakapkan, ok dekat bawah nie ezan ada taruk sikit header yang ezan buat  atas pemintaan sophie al-yahya yang comel tue dan kawan saya ideal









13 comments:

  1. haha...thanks..ezan mmg ade taste lah in design. bagus2..keep up the good work ok ezan..

    ReplyDelete
  2. waaa cantik cantik semuanya....nak order gak tp dah close pulak huhuu...

    next time la ekk ;)

    ReplyDelete
  3. wahh~cumeyl~cnt wait tok tgok ira punye lak t~~hehe,,t da ciap ira cpt2 bank in duit ea~~^^

    ReplyDelete
  4. hi ezan!;D

    slalu bc snyp snyp je,,harini ble bc psl ezan kena tipu tuh..rs nk m'comment.ooh!geram ny!tak patut!tak patut!

    tp jom kita fikir positive,maybe dia pun sakit ke,xlarat nk check email kn~huhuhu.dh lalu blog dia tak harini?

    zaty(^^)v

    ReplyDelete
  5. klau dah buka untuk tempahan gtau ok =)..
    dayah ada add kat fb.. hopefully apprve =)

    ReplyDelete
  6. Comelnya! wah tamaknya saya nak semua nak smua!! tak tau nkpilih yang mana.

    Banner saya sekarang burok gilos...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails