Friday, December 10, 2010

tak sihat, maka idea pun tiada

assalamualaikum semua

ok, nie cuma ezan nak bagi tau kepada yang tempah header kat ezan tue, ezan harap bersabar ek, sebab mintak maaf sangat-sangat lambat. lagi pun keadaan tak mengizinkan, ezan kena demam selesema, tadi gagahkan diri jugak untuk nak design, tapi disebabkan keadaan badan yang agak lemah jadi jadi nak design header pun tak ada idea, jadi ezan mintak maaf sangat-sangat kalau buat korang semua tertunggu-tunggu, ezan janji lepas  rehat dua hari nie, ezan akan design balik header yang korang semua tempah tue! thanks yea sebab percayakan ezan untuk watkan header untuk korang :)

5 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails