Saturday, December 4, 2010

tempahan header

assalamualaikum semua

ok syukur alhamdulillah, sebab hari nie ramai sangat orang hantar email untuk tempah header, thanks jugak kepada fatin liyana, sebab dia promote blog ezan, blog ezan leh dpt 1000 UV, kalau tidak nak dapat 50 pun susah, hehe 

ok kepada yang email ezan untuk wat header tue, insyaallah ezan akan wat secantik mungkin yea, dan harap beri ezan sedikit masa, sebab tak sangka dalam 1 hari banyak dapat order.

ramai sangat tanya macam mana nak tempah, nie ezan bagi tahu step dia

- email ezan dekat soulmylife@yahoo.com
- ezan caj rm 10 untuk satu header
- kalau dah email ezan, sila bagi tahu details penting nie yea

url blog
size header
text dan image yang ingin ditaruk dalah header (lebih cantik kalau send sekali pic tue kat ezan @ tag kat fb ezan)
 nyatakan mahu warna apa untuk header, hanya itu sahaja.


cara pembayaran pulak, melalui bank in akaun cimb or maybank. tapi jangan wat bank in selagi ezan tak tunjuk header, dan jika anda puas hati baru lah boleh wat payment. ok itu sahaja.







23 comments:

  1. jom join contest dekat blogg.. jemput-jemputlah yeaa.

    ReplyDelete
  2. kak ezan! kak ezan!
    nak nak nak.ngeeee ;')

    ReplyDelete
  3. thniah...yeay~~pasni bz wat header lakn

    ReplyDelete
  4. wahh mmg cantik dah tgk kat blog fatin liana, mmg berbakat ;)

    ReplyDelete
  5. Sangat kreatif.. cantik2.. if hana nak nanti, hana tempah dgn ezan ye..

    ReplyDelete
  6. gua nak freee.. buleh dop?? keh ekh

    ReplyDelete
  7. baik nye ezan ni..selamat maju jaya. banner ezan buat memang sangat cantek dan comel..suke sangat tgk =)

    ReplyDelete
  8. hee okay akak ;)
    thank you.
    jgn sampai stress tau kak ;)

    ReplyDelete
  9. wahh~~~besh2~sye nk tmpah,,tp msih mmikir kn design y sye nk,,t sy email k~~mmg banner2 yg ezan wt cumeyl2~~sgt tertarik n trtawan~~

    tp nk tye psl size 2~bese banner gne size bpe ea?~sye xtau sgt bout size2 ni,,hee,,^^,,tenkiu,,:)

    ReplyDelete
  10. blog oh blog...mamat pun dah join...singgah laa...

    ReplyDelete
  11. cantik nya.......mamat sndiri pun belum ada hedder sendiri...nak jugak...

    ReplyDelete
  12. wah... cantek... cam nak tempah jugak jeee

    ReplyDelete
  13. wow..pembuat header rupenye..lawa2..cute gile..

    ReplyDelete
  14. wah ! bule dpt side income dgn buat header..beshnye org kreatif kan?

    ReplyDelete
  15. wahh, saya nak tempah gakkk,
    tapi yang saiz header tuh macam mana ea ?
    tak taw yang tuh..

    ReplyDelete
  16. salam,

    ezan. sy knal kamu melalui blog fatin Liyana. sy sgt2 berminat utk tempah banners pd kamu sbb kamu sgt kreatif. i'll send u my details pd email kamu. plzzz plzz plzzz buat utk sy ye?? nanti sy bank in pembayarannya :)

    ReplyDelete
  17. cik ezan, tak mau tempah header, tapi nak ajak joinbanner/header contest, RM50 hadiah die, yang lain pon dijempot same.. jum2

    ReplyDelete
  18. nk tempah watkan header blog saya blh x ?

    ReplyDelete
  19. sayE mAu juGee.....nnt sY eMAil dEtail eA... tQ eZAn..~~

    ReplyDelete
  20. salam..kak ezan..ni razan..kite skunk kt egypt,erm.lau nk tempah header tu cam ner eh?boleh ker x?

    ReplyDelete
  21. salam...
    saya nak tempah jugak..
    tapi saiz header tu camne ea?
    saya tol2 tak tau..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails