Saturday, December 4, 2010

terharu giler!

assalamualaikum semua

ehehe..gembira sangat hari nie, sebab fatin liyana wat entry terima kasih, sebab watkah header untuk dia. mana tak terharunya, blogger famous kot dia tue, ramai follower beribu riban lepas tue dia nie tercalon blog wanita pilihan malaysia kot! hehe. sebenarnya, aku pun tak taulah, sejak first time masuk blog dia, aku terus melekat kat blog dia, sebab dia comel giler and cantik sangat okey! hehe tapi jangan salah sangka pulak aku bukan lesbian yea, haha 

dan entah macam mana oleh kerana suka sangat tengok atin yang comel tue,aku saja-saja wat header blog untuk dia, dan tak sangka dia suka, and dia pakai pulak header blog tue, lagi giler terharu.. i love u more lah atin! 

nie header yang aku buatkan untuk dia






kalau ada siapa-siapa nak tempah header kat aku, boleh lah email aku ek :) 


update sikit : ada yang tanya ezan guna software ape untuk wat header, ezan guna adobe illistrator and photoshop :)


59 comments:

  1. wahh cantik gilaa!! warne sgt mencapub! goodjob! ehe :D

    ReplyDelete
  2. u really should get credit ezan..memang semua pn cantik2..kalau sy la, pun tak tahu nak pilih yg mana.hahaha..

    ReplyDelete
  3. kena bayar x kalo nak wat header tu?hehehe

    ReplyDelete
  4. hehehe..besh2!akak,nnt nak akak tolong ajarkan boleh???

    ReplyDelete
  5. wah..gune photoshop ke???ajarla cane nak wat..cantik...

    ReplyDelete
  6. wah..memang cantik.. kalau saye pn suke gak.. hehe.. good job :)

    ReplyDelete
  7. @Sophie Al-yahya

    thanks sophie cantik :) biasa sahaja sebab fatin kan cantik tue header dia jadi cantik, hehe

    ReplyDelete
  8. @Sachi Asukai

    akak tak pandai nak ajar dalam blog, dtg umah meh, hehe

    ReplyDelete
  9. @ayu toink2

    guna illustrator :) rasanya ada pernah wat tutorial before nie, nanti saya bagi link ek :)

    ReplyDelete
  10. hye ezan wawhh... kreatif laa u ni..
    tank ke wt tutorial ntk wt banner..??
    sy da blur gle nk wt banner cntek2 cm u wt ntk ftin liyana tu =( pliss wt laa tutorial..=)

    ReplyDelete
  11. @Ainismaira

    biasa sahaja dear, anyway thanks yea :)

    ReplyDelete
  12. You're SO CREATIVE ! seriously, i like your creativity much !

    ReplyDelete
  13. hoho.. sume lawa la :)
    mintak ajar boley? hee~
    sambil follow kamu ...:)

    ReplyDelete
  14. waaahhh
    kak ezan! kak ezan!
    cumil la header kak ezan buat
    nak satu boley?
    postage berapa?hihihi
    sweeet!

    ReplyDelete
  15. hee chantek lah! :DD boleyh buat tutorial tak nak buat header tuh? :D

    ReplyDelete
  16. kak ezan.ajarla mcm mane nk buat banner tu.
    sgt comel ok.geram.=)
    please.please.aja.

    ReplyDelete
  17. kawaii plus cute!
    A+ lah,,hehe
    nak tempah header plus ajarkan boleh tak?

    ReplyDelete
  18. lau nak mintak ezan buatkan..
    kena bayar la ek???

    ReplyDelete
  19. wah..awk..nnt boleh buatkan header utk kite gak an? :)

    ReplyDelete
  20. nk banner cm atin gak~~~ huhuhu plis plis plis.tehee

    ReplyDelete
  21. wahhhh..kreatif...cantik header u wat...terbaek ezan =)

    ReplyDelete
  22. ezan, kalau nak suruh u buat header tu berapa nak bayar u ?

    ReplyDelete
  23. cantik
    seriously
    nak tempah kena email akak eh ??

    ReplyDelete
  24. wahh ezan !!
    nak tempah buley ???

    ReplyDelete
  25. cantik sangat... suke sangat... blog kita sungguh tak cantik... bile hari2 tgok rasa mcm ada je yg x kene.. nak belajar wat gak... tolong2.. kita budak baru belajar...!!

    ReplyDelete
  26. smart sume banner yg dihasil kn oleh ezan nie,,,thankz coz bgi thu software ape yg ezan gune,,,software 2 sume dh ade,just x pnah cuba lebih2 yg adobe illustrator...klau adobe photoshop 2 dh biase gk gune...ape2 pown thankz....

    ReplyDelete
  27. mmg sgt cantik header tu...nk jugak..nak jugak..hehe..ajar kan lah ezan...^____^

    ReplyDelete
  28. huuuuuuuu..comel gler la banner ezan x) kalau ada software tp x tau nk buat comel macam tu pun, susah kn..ish2.. T_________T

    ReplyDelete
  29. sangat cumell banner yg k.ezan bt!!klau nk mntk tlg btkn,,,kne bayar kew?heheheh :)

    ReplyDelete
  30. haa.. boleh tlg buatkan header untuk blog saye..?? lustfulluv.blogspot.com.. rase cm nk tukar header la pulak.. mcm fatin.. wee ^_~

    ReplyDelete
  31. comel sgt.
    mmg tengah carik org utk buatkan header.
    bape kene bayar neh :p
    email me pls. cikpuanmiera@gmail.com

    thanks dear

    ReplyDelete
  32. thankz,..makne nye syed kene cari yg latest nye adobe illustrator ar nie...hehe....ape2 pon klau syed x pham n perlukn pertolongn nnt,syed g thu k....

    ReplyDelete
  33. waaaahh, cantik akak buat banner! suka3!

    ReplyDelete
  34. ezan cantiknya la header untuk fatin :) cantik GILA, bukan sikit. ouh, and header ezan pun comel jugak, dua benda yang fluffy gila tu rasa macam nak telan2 je :P

    ReplyDelete
  35. ezan.... nak blaja ng u boleh??? huhuh... cantik sgt ^^

    ReplyDelete
  36. nak blaja ngn ezan boley?
    chantek super duper laaah !
    tp xrti gne illustrator or ps..

    ReplyDelete
  37. phweet! mmg lawa la header u.very creative;D

    ReplyDelete
  38. if nk tempah, bpe eh byrn dia? :)

    ReplyDelete
  39. nak jugak header cute2 purple boleh?
    berapa kene bayar ke?

    http://azzaazman.blogspot.com

    ReplyDelete
  40. ala. jelesnye. :)


    ala.. mau juga header ezan, :P

    ReplyDelete
  41. cntik sgt header awak..klu saya nak minta tlg buatkan 1 blh?bayar kew?brpa?

    ReplyDelete
  42. nak mintak buat satu boleh? hee. bayar berapa ya?

    email,
    azamnurinsyahindah@ymail.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails