Monday, January 10, 2011

AJL (anugerah juara lagu)

assalamualaikum semua

aku bukak jew blog dengan facebokk banyak giler pasal AJL nie, hehe aku pun nak jugak lah cerita pasal AJL nie. tapi macam mana nak cerita aku tengok pun tak.haha

tadi keluar pergi makan dan pergi fun fair. cuma aku sempat tengok persembahan faizal tahir, tue pun hujung-hujung jew, pas tue sempat lah tengok stacy, memang best lah dia menari. dan lepas jer hujan nyanyi, aku terus off tv. hahaha takut hujan pulak jap lagi.

ok, sebab awal sangat tutp tv tadi, tak tau siapa yang menang, tapi sekarang nie, semuanya dihujung jari, tengok status update kat fb pun dah tau. tahun nie AJL ana rafali yang menang. banyak gak aku tengok ada yang suka dan tak dia menang.

TAPI bagi aku lah kan, tak kisah pun siapa yang menang, sebab bukan kita pun yang dapat duit tue! jadi terima jew lah ek

ok bye semua!


6 comments:

  1. x kenal pon siapa si juara tuh. adesss :(

    ReplyDelete
  2. haha..so true..saya pon tak tgk sbb kena stdy tuk exam hmmphh!~

    kucen sihat?

    ReplyDelete
  3. hahaha bagi lah Ana tu peluang pula kan :)

    ReplyDelete
  4. sume org update psl AJL kan.. hehehe... lepastu siap ade fan club ntah ape2 kt fb.. diorg ni sangat obses lah.. jgn jd cmtu okey...

    ReplyDelete
  5. kan.......wet bukan dpt kat kite..lau ade share t0oh marah gak kalo artis x menang

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails