Thursday, January 20, 2011

facebook vs 1malaysia

assalamualaikum semua

hurmm...sekarang nie mood nak on9 dah makin berkurang, lagi-lagi nak online fesbuk! aku sekarang dah naik menyampah ngan fesbuk, sebab sesuka hati nenek dia jew, tukar layout profile aku jadi yang baru, dah lah layout baru tue serabut, rimas jew. dah lah nak tukar tak bagi tau pun kurang hajor betol! haha

disebabkan fesbuk telah sesuka hati sahaja menukar layout profile aku tanpa meminta izin dari aku, maka aku berlaku curang kepadanya, sekarang nie aku tak layan dah fesbuk, aku sekranag layan 1malaysia! haha laman web sosial yang baru, best lah jugak, 1malaysia nie bagi aku macam campuran fesbuk dengan myspace, hehe

yealah layout dia lebih kurang fesbuk,  dan yang bestnya profile kita leh taruk background, macam myspace tue, tak ada lah boringkan leh taruk blink-blink hehe.. tapi 1malaysia nie yang paling best sekali, kita leh tengok semua status yang dah sugn up dekat situ,walaupun kita tak menjadi friends, best kan haha tak yah susah2 nak add bagai.

so kepada korang jom lah kita berhijrah ke 1malaysia pula, mari kita tinggalkan fesbuk yang dah tak best tue hehe. kalau dah sign up, jangan lupa add aku okey!

ok, bye semua

3 comments:

  1. facebook sentiasa yang terbaik sbb laju dan simple :P

    ReplyDelete
  2. gua memang lambat.

    tak tahu pun pasal 1Malaysia.

    hahahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails