Sunday, January 2, 2011

header baru semperna umur baru :)

assalamualaikum semua


nampak tak dekat atas tue, aku dah tukar header baru, hehe boring lah asik tengok benda bulat yang fluffy tue jew, so entah angin apa yang masuk dalam badan aku tadi, aku dengan rajinnya bukak illustrator dan buat header baru. 

sekejap jew aku buat, dalam 10 jam baru siap, hahaha lama giler kan, headernya tak ar cantik mana, tapi lamanya bagai nak gila. header baru nie, aku tukar sikit nama blognya, aku bubuh nama dania. sebab dlam blog nie banyak jugak aku cerita pasal dia, so kiranya kenangan bersama lah, hehe



korang tengok macam mana ok ke ko? drop lah comment sikit, penat aku buat nie, haha 

ok lah bye semua!

18 comments:

  1. cantik... rajin buat header yea.. kalau baik hati.. trex nak 1 boleh? =)

    ReplyDelete
  2. waaaa...tu da ade header =)
    sorry coz xdpt wat header ko coz keadaan x mengizinkn..huhu =(

    ReplyDelete
  3. waa..cantikk..bila nak buka oderr???nak jugakkkk...

    ReplyDelete
  4. ezan...comelnya! siap ada dania yg bgus pulak tu~

    ReplyDelete
  5. i l0ike ur new header..happy blogging yaw! :D

    new!-->oh,my sweet vacation"

    ReplyDelete
  6. suka la kt bhgian font tu~~~lawa sangattttttt!!!!

    ReplyDelete
  7. wahh cantik lah..kaler kali gitew ai loike ;)

    ReplyDelete
  8. wahh kreatif ah awak ni..bagus! :D

    ReplyDelete
  9. Waaahh. best nye jadi Ezan. Sy buta IT =.=""

    ReplyDelete
  10. t0mey nyew..tp sy p0wn buta it..huhuhu:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails