Saturday, January 22, 2011

si comel saya!

assalamualaikum semua

tadi masa kemas-kemas almari terjumpa rambut paslu, eh silap rambut palsu siapa tah! pelik gak, sebab kat rumah nie kalau keluar pakai tudung, siapa pulak punya rambut nie, tak kan lah bapak aku gi keluar pakai rambut palsu kot??

ok, tak kisahlah rambut palsu siapa pun kan. tiba-tiba datang jew idea nak pakaikan rambut palsu nie dekat anak buah aku, hahaha. anak buah aku lelaki yea, baru jew nak masuk dua bulan next week nie. 

aku dah sikat cantik-cantik rambut palsu nie, pas tue sarungkan dekat kepala anak buah aku, haha kesian dekat dia, menahan geli time aku pakaikan rambut palsu tue. dari rambut sikit, tetiba jadi lebat! tapi yang tak bestnya time aku nak snap gambar jew, kepala dia tak reti duk diam, so ada berapa keping jew yang elok, jom kita tengok!

.
.
.
.

comelnya sayang!

*adik geli lah maksu, pakai wig nie!

*i loike this pic :)
*serabut dah rambut tue


comel tak, comel tak??  ok lah korang 

bye!






14 comments:

  1. hahaha..kelakar ar,,,mcm dh matang ar pulak baby 2..hehe

    ReplyDelete
  2. comell,gila kentang..teehee

    awk,cntik ah header tuh,buat cmne eh??

    ReplyDelete
  3. lol... rambut palsu rpenye.. hehe XD

    ReplyDelete
  4. @Syed Hilmi Syed Yahya

    baru satu bulan lebih, hehe tue lah baby nie nampak matured sikit :)

    ReplyDelete
  5. @Syed Hilmi Syed Yahya

    baru satu bulan lebih, hehe tue lah baby nie nampak matured sikit :)

    ReplyDelete
  6. @Rosliza Roslan

    thanks :)
    ezan guna software zara3d, try search tuto dia dekat youtube.

    ReplyDelete
  7. @AiDa AzRyN

    yup, adik nie dah pandai pakai wig, kekeke

    ReplyDelete
  8. ahahah...so cute! sama dgn my niece. kepala ta boleh diam. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails