Thursday, January 6, 2011

sila tinggalkan komen anda

assalamualaikum semua

sepanjang hari nie, cuaca redup jew kan, best sangat-sangat untuk tidur, bagi orang yang tiada apa-apa kerja macam aku nie, hehe bila lah nak dapat kerja nie, interview pergi dah banyak, tapi masih lagi tiada jawapan, hurmm mungkin bukan rezeki lagi kot. kalau dah tak dapat kerja, kemungkinan besar aku akan sambung belajar balik.

ok, untuk entry hari nie nak tanya sikit pendapat korang lah. mesti korang pernahkan tinggalkan komen dekat blog orang lain. tak tau lah pulak kalau yang ada blog tue, tapi tak pernah lansung tinggalkan komen, agak pelik jugak, hehe ada ke orang macam tue ek?

lepas korang dah tinggalkan komen dekat blog orang lain tue, korang akan tengok balik ke tak, samaada tuan blog tue balas komen korang ke tak?  

kalau macam aku lah kan, aku jenis yang bila dah tinggalkan komen dekat blog orang lain, aku akan datang balik untuk tengok samaada owner blog tue balas komen aku ke tak, hehe 

kalau korang pulak macam mana? meh lah share ngan aku just drop comment kat entry nie

ok lah bye semua!

4 comments:

  1. ye..ye ! saya datang bersila & mengomen komen anda ! weee

    ReplyDelete
  2. kalau isu tuh best memang akan tgk balik rely tuan rumah.:)

    ReplyDelete
  3. salam..selalunya akak akan tengok balik..kalau empunya tak balas,,biasanya dah tak tulislah lps tu

    ReplyDelete
  4. gua selalu publish komen selepas gua komen entry orang tu balik.

    sebelum gua komen, gua tak publish komen dia.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails