Saturday, January 8, 2011

tukar font dekat header lagi!

assalamualaikum semua, hari nie cuti, so banyak sangat masa terluang. kalau aku dah bosan sangat online, mula lah bukak software untuk mendesign.

sekarang nie, aku tengah rajin giler nak explore software xara3D, kali nie aku dah try tutorial untuk taruk corak dekat font dia. memang best giler! senang sangat-sangat. sekarang nie semuanya senang, search jew dekat google pasal tutorial ape yang nak, berderet keluar link.hehe

dan aku tukar lagi font kat header tue, hehe, aku tambah corak bunga-bunga nampak macam ladies sikit.korang tengok macam mana ok kew?


kalau suka boleh LIKE :)


ok, bye semua!

7 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails