Sunday, January 23, 2011

yeay, dah berjaya cash out!

assalamualaikum semua


tadi saja-saja jew bukak akaun nuff nak tengok ada tak dapat BE, sekali tengok haremm, tinggal 1 jew! tue pun era punya BE, tue pun ada 6 sen jew! berapa banyak dah tue pun, hik hik.

dan dengan tak sengaja jew tadi aku telah cash out kan duit nuffnang aku yang pertama, mulanya hajat di hati nak kumpul sampai 200 ratus, tapi tengok macam hajat tak kesampaian jew, sebab BE pun dah tak ada. last-last aku cash out jew lah duit tue. tapi tak banyak pun macam orang lain punya tapi cukuplah kalau nak wat shopping beli kasut semua.

tapi paling bestnya kalau jadi cik epal, blogger famous tue, ari tue baca entry dia 1 BE dia boleh dapat 300 lebih, cuba imagine kalau ada 5 BE?? ohh mak aii banyak giler kot! nak menangis aku tengok T__T aku paling tinggi pun BE dapat 50 ringgit jew! tapi ape pun alhamdulillah dengan berbloging pun dapat income! berbaloi-baloi wa cakap sama lu.


* itu sahaja jumlah yang mampu aku kumpul, selama 6 bulan aku berblogging :)


teruja nak tunggu cek yang pertama dari nuffnang nie, tapi kan siapa tahu, berapa lama ek selalunya cek tue akan sampai dekat rumah kita lepas kita dah cash out? 

ok lah semua bye!



9 comments:

  1. wow!
    okaylah tuh..
    bestnyee..congatulation!

    ReplyDelete
  2. byk ar tue..
    syu pon bru cash out jgk..
    tp x byk mne pon...
    erm,slalunye sblan dia amik msa nk proses..
    tp proses tu time hjung bln je..
    sape yg kuarkan awl bln,kna tggu lg lme la..
    so,sbb tu rmai suke cash out hjung bln..
    tggu sbln je la cek tu nak smpai umah..
    hehe~

    ReplyDelete
  3. darl..nape xtgu smp 30hb baru cashout..
    baru masyuk sikit..sbb ifa sllu cashout ujg bln je..
    so masa nak tgu cek smp pun dlm sbulan je nie..
    xlama sgt nk tgu..=)
    sbb mmg die akan proses semua cashout tiap2 ujg bln je..

    ReplyDelete
  4. xpe... skit2 lama2 jadi bukit.. hehehe...

    mari2 ke blog saya dan vote saya..

    ReplyDelete
  5. @SyUhAdA

    owh..yea kew, ezan tak tau pun. nie baru first time cash out kan, hehe

    tak apa next time ujung bulan ezan wat macam tue

    ReplyDelete
  6. @tiefazatie

    thanks dear for the info :)
    next time ezan cash out kan ujung bulan, hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails