Saturday, February 19, 2011

berbulu panjang?

assalamualaikum semua

dah lama rasanya aku tak naik bas awam, hampir dah setahun lebih lah, last sekali kalau tak silap time belajar dulu, sekarang nie, kalau nak pergi mana-mana naik kereta jew, hehe mana nak dah naik bas macam dulu-dulu. yealah sebab naik bas nie, pada aku agak leceh sikit lah, sebab kadang-kadang tak ada tempat duduk bila bas dah penuh, secondnya bila dah kena berdiri, kadang-kadang ada lah lelaki yang gatal atau sangap giler, mula nak gesel-gesel, nak terpegang lah apelah, kerana sebab-sebab berikutlah menguatkan hati aku untuk mengambil lesen kereta, hehe

tapi semalam, aku terpaksa menggunakan pengangkutan awam, sebab kereta buat hal dan tak leh nak start jadi cara mudah aku gunakan bas awam. selamat time aku naik tue, tampat duduk masih kosong lagi, so tak yah lah susah-susah aku nak berdiri. 

tiba dekat satu perhentian nie, memang ramai gila lah orang naik, sampai penuh bas tue, macam ikan sardin dah aku tengok. time sesak-sesak nie, ada lah satu perempuan  nie berdiri sebelah aku,  seksi, pakai skirt pakai baju tak ada lengan, muka boleh lah tahan.

disebabkan drivier bas tue bawak laju dan asik nak terbreak jew, jadi perempuan sebelah aku nie, mulalah angkat tangan dia letak dekat tempat gantung bas tue, yang ada dekat atas tue, korang tau kan. bila aku toleh jew dekat sebelah, mak aiii gila panjaaaaaang bulu ketiak dia, hitam lebat pulak tue, geli pulak aku tengok! dah lah dia pakai baju tak ada lengan memang clear giler lah aku nampak, aku cakap dalam hati, dah tau bulu ketiak panjang pakai lah baju ada lengan leh cover sikit. 

tapi memang gila lah perempuan nie, dia boleh buat dek jew orang dalam bas pandang-pandang dia, ape dia ingat orang pandai dia sebab dia HOT ke?? hahaha so nak nasihatkan kepada gadis-gadis yang lain, silalah trim bulu ketiak anda kalau nak pakai  baju tak ada lengan yea! peace :)


5 comments:

  1. eiuuuu. geliii. x malu pmpuan tu. huhu

    ReplyDelete
  2. hui ngeri gile pengalaman ni.. Freaky x sanggup gak tengok cetu

    ReplyDelete
  3. ish ish ish org cmni pon ade..huhu

    ReplyDelete
  4. hai... selamat berkenalan. follow u yg ke 1305... hehehe, cantik nombor 2. nanti kalau ada masa singgahlah ke blog saya.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails