Thursday, February 24, 2011

big thanks to fatin liyana & kelas cupcake & macaron

assalamualaikum semua


update entry kali nie, sebab nak say thanks atin! sebab telah buat entry untuk promote header yang ezan buat, hehehe  thanks tau sayang, dua kali dah fatin promote blog ezan. tak sangka giler tengok view hari nie memang ramai gila-gilalah semuanya dari blog fatin, tak tau nak cakap ape, ehehe hanya mampu berterima kasih sahaja :)




jadi dah lepas tunjuk kat fatin semua last sekali dia pilih yang ini, warna yang lembut jew :)



ok, pada yang ada send email kat ezan tue, untuk suruh buatkan header, sorry yea kalau header yang ditempah tue ezan lambat sikit buat, sebab siang ezan kerja, jadi bila malam jew ada masa nak buat, tue pun kalau ada idealah. sebab idea nie kadang-kadang datang mencurah-curah, kadang-kadang zero!  jadi aku harap korang faham lah ek, aku cuma ada masa malam jew nak design2 nie.


--------------------------------------------------------------------------------------------------


bulan depan nak join kelas decoration and buat cupcakes! yeay excited giler okey, sebab aku nie selain minat kerja-kerja design nie, aku jugak minat untuk buat kek nie, so ntah macam mana tetiba jew rasa nak join kelas buat cake nie, harga dia pun tak mahal dalam 150 macam tue, nanti dia akan ajar cara-cara wat kek cawan, kek coklat and nak wt decoration. so lepas nie boleh ar pulak aku wat bisnes cupcakes sebagai side income, hehe



dan lagi satu, aku nak join kelas wat macaron, ala yang sekarang nie, tengah popular benda alah yang comel warna-warni tue..tapi yurannya mahal sangat lah pulak, 300 ringgit T___T tak mampu pulak nak join pastu kursus dia kat kl pulak tue, jauh kot! ada siapa-siapa leh ajar wat macaron tak???









12 comments:

  1. ezan, cmane nk tuka font gini?

    ReplyDelete
  2. awak buat la untuk saya jugak ...huhu...nak nak nak?

    ReplyDelete
  3. @Iylia

    tukar font tulisan dlm blog nie ke? kalau yang nie, pergi dekat template designer je :)

    ReplyDelete
  4. sy nak tmpah header mcm tu...
    bole bg email?? =)

    ReplyDelete
  5. ade ye kelas utk wat macron? rm3rat mahal tu.baik beli je..hehe

    ReplyDelete
  6. kalau nak tempah header kena caj x??
    hehehe..
    x pnah mkn macaron

    ReplyDelete
  7. FL LAWA, KALAU HEADER TAK LAWA PUN ORANG G JUGAK BACA BLOG DIA. KALAU HEADER LAWA LAGI ORANG SUKA DATANG BLOG DIA T___T

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails