Friday, February 25, 2011

macam-macam servis ada!

assalamualaikum semua


syukur alhamdulillah,walaupun diri aku nie menggangur kembali, tapi allah tetap memberikan rezeki. okey seperti korang semua tahu, aku ada buat servis design header kan, syukur sangat, sebab banyak jugak order yang aku dapat, jadi dengan buat bisnes macam nie, ada lah jugak duit untuk aku orang kata side income, syukur alhamdulillah.

okey, tapi sebenarnya ramai gak yang email aku, tanya aku boleh tak designkan business card, bunting/banner, flyers semua tue. okey sebenarnya aku pun amik tempahan untuk buat benda-benda tue semua, sebab sebelum nie aku kerja graphic so, ada buat benda-benda macam tue. tapi maaflah kalau korang nak tengok artwork, memang tak ada, sebab time kerja dulu, semua material yang aku buat, ada dalam pc office. insyaallah nanti kalau aku ada masa aku akan design cth business card dan semua-semua tue.

jadi kalau siapa-siapa nak tempah tue, boleh send email kat aku, email boleh tgk kat right sidebar blog nie. berkenaan dengan harga nanti kita discuss okey :)




4 comments:

  1. wah..bestnya pandai bab design2 ni...cemburu saya...hehhh


    New Entry: Semakin berusia semakin bernilai

    ReplyDelete
  2. hahaha. comel lah gambar semua tuh!!!!!

    ReplyDelete
  3. ezan xnak tolong buat header utk kite ke?? :'(

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails