Monday, February 21, 2011

renovate blog!

assalamualaikum semua

korang perasan tak perubahan dekat blog aku nie, hehehe hari nie punyalah rajin gila, tak tau lah kenapa aku renovate sikit-sikit blog aku nie, bosanlah tengok yang lama, tapi tak ubah mana pun, just tukar bg blog, sidebar ubah sikit dan yang penting sekali header baru lagi weh! hehehe

tapi yang bestnya, template designer sekarang dah ada font yang comey-comey, hehehe dulu font yang jenis biasa jew, aku tak tau lah font nie dah lama ada ke atau aku jew baru perasaan hehe, so sekarang nie, barulah rasa ada semangat sikit nak berblogging!

header aku kali nie, tak banyak bezanya pun, aku cuma ubah sikit2 jew yang lama punya tue, cuma aku tambah gambar anak buah aku jew.. korang rasa ok tak blog aku sekarang nie? ada komen please leave in comment box ok, tak kisah lah nak komen tak cantik ke ape, aku sanggup terima, heheh peace!

*header baru, okey ke?


oklah  bye semua!

6 comments:

  1. cantek! word die simple but nice.. =)

    ReplyDelete
  2. chantek2..~
    sweet~
    creatif la kamu..guna software ape ek?

    ReplyDelete
  3. chantek adekkkk!!ske akk tgk....jeles u!!!!

    ReplyDelete
  4. comel lorh warna sweet.. header pon sweet..
    suke2.. ;))

    ReplyDelete
  5. nak tnye..nk tnye..mne dpt design kt header tue..cute n cantek la..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails