Saturday, February 26, 2011

servis design header

assalamualaikum semua



UPDATE : ezan masih lagi terima untuk design header, jadi siapa-siapa yang berminat boleh lah send email kat ezan okey :)

wahhh lama giler dah aku tak update blog, busy lah sangatkan, padahal berukband dah kena block, tue yang tak leh nak update. dan masalah malas nak update pun yea jugak..hehe korang semua apa khabar sihat tak?? update kali nie pun, tak ada ape-ape sangat, cuma nak bagi tahu yang aku nak bukak tempahan servis header balik.

aku rasa macam nak buat balik design header lah, ada siapa-siapa berminat tak nak tempah?? hehe bukan ape sebab aku banyak gak dapat soalan kat fs dan kat fb, suruh tolong buatkan header, dulu bz, sekarang rasanya dah ok kot, so boleh lah nak wat design balik. tapi kali nie aku amik order 5@10 orang jew dulu, so aku dah dapat first customer iaitu fatin liyana yang comel tue, hari tue dia pm aku suruh buatkan header baru untuk dia, hehe excited giler tau! 

aku tak nak amik order banyak-bayak takut tak dapat nak buat, sebab idea nie kadang-kadang tak ada. so kalau siapa-siapa nak tempah tue bolehlah email dekat soulmylife@yahoo.com kalau hanar email tue nanti korang bagi aku details-details nie ek :

url blog :
bg color header :
size blog :
nak concept theme mcm mana : (colourfull, gurlish and etc)
text nak tulis dekat header :
gambar (kalau boleh gambar yang clear) attach sekali dekat email ek


berkenaan dengan harga, nanti time korang order,aku mention kan charge dia berapa, tapi dont worry, semua mampu bayar, hahaha. 

ok, bye semua!

36 comments:

  1. patot la lame x update. upanye beruk band kene block. hehe

    ReplyDelete
  2. ezan..lme dah aien nak..ari 2 ezan last blas kat fb..trus senyap

    ReplyDelete
  3. camner nk buat header yang cantik yer, pakai software aper, boleh ajarkan x
    http://wanwidget.com/

    ReplyDelete
  4. Yay. Bestnye ada orang pakar macam ni. I've sent my details to you. Hopefully, I dapat merasa perkhidmatan u (:

    ReplyDelete
  5. nk tempah jgak blh xx??
    blog sy xde header pom...
    nk bt tp xretila....(pity face):p

    ReplyDelete
  6. wahhh..cam bes jek perkhidmatan wat header ni..hehe )

    ReplyDelete
  7. da cukup 10 org ke? kite pun nk.. :D

    ReplyDelete
  8. memang cute la design2 u...nak juga..erm kene cari gmbar comel2 ni...

    ReplyDelete
  9. awesome awesome!!! nak!!!
    btw,do follow me back ya.

    ReplyDelete
  10. mak'aiii...comel nye header...mau jgak la...hehheh

    ReplyDelete
  11. nk wt la tp da lme x mengupdate blog coz berukband yg lembap..heee~~..t da update kte nk suoh ezan wt header ea..ezan wt header comel..;')

    ReplyDelete
  12. berapa harga dear chagers utk buat banner..plss email saya irza8483@yahoo.com.my... tq

    ReplyDelete
  13. buatkan header tuk saye boleh?
    email: mrsmazalan@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  14. buatkan header boleh tak?
    email:anishmaniss@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. kakkk , nanak jugak . please wat kan tok syaa :)
    email saya sitinurfatin49@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. n0ak. .jugak... hasi0l kerja kamu sgt comel. suka.. nanti sy emelkan

    ReplyDelete
  17. hi ezan,

    email u ape ek..?? minat nak suh u buat header la...thanks darl~

    ReplyDelete
  18. salam kak..nak header comei2 cam akak tlg design utk orang lain.. btw, semua header tu tomei2 belaka <3

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails