Wednesday, March 16, 2011

CONTEST KUCING PALING COMEL



entry kali nie nak join pasal contest kucing paling comel, hehehe saja nak try luck kan, mana tau ada rezeki dapatlah hadiah, kalau tak menang pun takpe just nak memeriahkan jew contest nie. 

ok sebenarnya aku dapat tau contest nie dari shima sebab dia dah tag aku. jadi aku nak pertaruhkan kucing aku dania tue, sorry lah tak ada gambar dania yang latest, jadi aku amik jew lah gambar dia yang lama, tak ingat lah time nie dia berapa bulan.  sedikit info pasal dania nie

nama : awan dania a.k.a mia

jantina : betina maskulin

umur : 10 bulan (anak dara sunti)

warna kulit : grey

*come to mummy syg!

*pic feveret aku, hehe

ok, aku nak tag :

miss pinkie winkie
aini
el

kalau korang nak join pun boleh klik SINI yea! maceh...

4 comments:

  1. comel gilerrrrr...gud luck ezan..

    entry terbaru:
    http://wwwcutemommy.blogspot.com/2011/03/rahsia-besar.html

    ReplyDelete
  2. ya allah...comey giler itu kucing...meow meow...come here cayang...geeuuuwaaaam!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails