Tuesday, March 8, 2011

dah jumpa kelas macaron dekat area klang!

assalamualaikum semua


akhirnya, seperti yang korang semua tengok title entry aku kat atas tue, aku dah jumpa kelas orang yang ajar buat macaron nie dekat klang, hehe excited sekejap okey! 

yealah, sebab sebelum nie search tempat, semua dekat kl sana nun, dah ar jauh lepas tue yurannya pulak, mahal gila lah sampai 300 ringgit, mati aku. alhamdulillah akhirnya aku jumpa jugak satu blog nie macam-macam kelas yang dia ajar, so kalau nak tengok boleh klik SINI 

untuk kelas buat macaron nie, kena charge 120, so harga dia sangat berpatutan lah, jauh sangat beza dengan 300 ringgit tue kan! insyaallah kalau tak ada ape-ape hal 13/3 nie aku ikut kelas nie, nanti aku tulis entry pasal ini okey.

ok lah, nak sambung design header balik, bye korang!

3 comments:

  1. wah macaron...
    teringin nak makan...
    :))

    ReplyDelete
  2. nak macaron free. ezan tolong pos nanti kat ee eh? :D

    ReplyDelete
  3. salam

    hai
    salam kenal..

    murahnya kelas neh!
    jgn lpskan peluang join kelas ni :)

    nanti share la pengalaman awak ya

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails