Wednesday, March 23, 2011

header oh header

assalamualaikum semua

ok short update, nak bagi tau pada yang ramai tanya kat fb soalan macam nie, "ezan amik tempahan header lagi tak?" jawapannya yup masih ambil lagi tempahan yea sayang-sayangku.

kalau nak ezan design, email sahaja dekat ezan, email ezan boleh tengok, dekat sidebar tue. ingatkan nak upload contoh header yang pernah ezan buat, tapi sorry lah, internet memang slow, gila-gila dapat upload satu je :( nie header yang terbaru ezan buat, untuk arxar, header transparent! kalau internet dah laju ezan upload lagi okey!



kalau suka boleh lah like!

ok bye semua

12 comments:

  1. akak ezannn! saye nak menagih simpatii! tolong la header sayeee ^^


    akak! mekasih sudi jadi follower saye ke 4000 ^^

    ReplyDelete
  2. header yg simple,cantik dan nmpak kemas....good job..!!

    ReplyDelete
  3. bile nak dapat header dari kamu nie ezan :(

    ReplyDelete
  4. cantik lah...suka tgk header yg kamu buat ;)

    ReplyDelete
  5. wah.. cantiknya kepala.. eh salah.. header tu.. gimme 5.. hehe

    ReplyDelete
  6. comey..xsabar nk tgu yg kite plak..:)

    ReplyDelete
  7. kne byr x!!! nak jugakkkk boleh x.....

    ReplyDelete
  8. salam.. brape bayaran untuk wat header yea? blh pm saya tak? misz_nieza24@yahoo.com

    Thanks..

    ReplyDelete
  9. salam.. blh PM saya untuk detail tak? misz_nieza24@yahoo.com.. untuk bayaran header...

    ReplyDelete
  10. cantek la header2 tu semua, :)
    jeles2,

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails