Thursday, March 31, 2011

header yuyu zulaikha

assalamualaikum semua


entry yang pendek sahaja hari nie, yeah yuyu dah pakai header yang aku buat untuk dia tue, thanks banyak-banyak yuyu sebab sudi pakai header yang tak seberapa dari ezan tue, hikhik sebenarnya hari tue yuyu, ada komen blog ezan, suruh tolong buatkan header, so aku pun time tue tengah free, jadi tolonglah designkan untuk yuyu.

punyalah nak cari gambar yuyu, sampai ke older post pegi cari, last-last decide nak guna gambar yang pakai shawl harimau berbintang tue, nak cari gambar dekat fb dia tak boleh, sebab kita tak jadi kawan, aku nak add pun tak boleh sebab dah full, maklumlah blogger femes amous hehe jadi guna jew lah gambar yang ada dalam blog dia

nie headernya, aku try buat secomel yang mungkin, dan nie lah hasilnya yang tak seberapa, hehe owh lagi satu, nak cakap thanks yea yuyu, sebab buat entry khas pasal header yang ezan buat tue



kalau suka boleh LIKE

bye korang :)

13 comments:

  1. lepas ni nak suruh akak buat 834767326 kali lagi lahhh~

    ReplyDelete
  2. kaka ezan , i do send you an email about wanting u to help me build my header dear.. ^^ kaka tlg la ea ea ? hee
    tengkiuu~
    :)

    ReplyDelete
  3. hehehehhe...comel la,pandai ediitt!! ;)

    singgah belog sy jom!!hehe

    ReplyDelete
  4. buatkan utk sy leh?

    hikhik...

    tapi sy tak femes amoss...

    takpe ke?huhu

    ReplyDelete
  5. salam..akak...syieda nak akak watkan header untuk syieda jgk lah boleh? pliz....

    ReplyDelete
  6. wah, cantik la header tu...tuan belog pun lawa...

    ReplyDelete
  7. ezan, nak tempah header gak ... huhu...blog kita kosong tanpa header..hehe

    ReplyDelete
  8. wah.... tak mau buat kan saya jugak ??? :) cantik...:)

    ReplyDelete
  9. atien pon nak jugakk....atien dah laa x de photoshop apebende tah tu.... hehhehehe .... ( muke x tau malu)

    ReplyDelete
  10. saye nak jugak boleh tak ?
    boleh la . . plezz . .
    lawa sgt header tu .

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails