Wednesday, March 2, 2011

jom join heartbeat berbaloi-baloi!

assalamualaikum semua


disebabkan nuffnang telah lama tidak memberikan be and earning pada aku, lama dah kot tak dapat be, dan akaun nuffnang aku tue dah 2 bulan, tak gerak-gerak duitnya, tetap lah 81 sen jew, hampeh betol!  jadi aku decide nak berpaling tadah pada nuffnang, hehe saja jew nak try tampal iklan baru kat blog aku nie, ape salahnya kan nak mencuba kot-kot dapat lah singgit dua ringgit ke.

sebabkan tertarik membaca blog sherah, sebab dengan 6 hari jew dia dah dapat 100, giler kau sapa tak nak kan, rezeki jangan ditolak, haha pas tue yang bestnya heartbeat nie, sherah kata dia tak effect lansung status glitterati *betul ke tak aku eja nie? kita sebagai ahli nuffnang! tak ke best tue, dan yang bestnya lagi siapa-siapa yang register under korang, korang akan dapat rm 2 setiap seorang yang mendaftar. banyak tue cuba 5 orang kali dengan 2 = dapat lah rm 10 ringgit!

okey siapa yang nak join, jom follow step dibawah

langkah 1  :
(klik dulu image dibawah untuk kelaman web heartbeat)


langkah 2 :
(klik pada icon heartbeat yang dibulatkan)


langkah 3 :
 (klik create account untuk mendaftar)

langkah 4 :
(isi segala maklumat yang diperlukan)


langkah 5 :
( lepas masukkan pasword anda, jangan lupa tick dekat kotak i agree tu, then klik continue)

langkah 6 :

(selepas selesai mendaftar, klik join hb affilate seperti yang dibulatkan dalam gambar dibawah)


langkah 7 :
(klik online application, seperti gambar ank panah dibawah)



(isikan segala maklumat yang diperlukan)

langkah 8 :
(tick pada kotak i agree then klik continue)


langkah 9:
(selepas itu, klik get code, seperti gambar yang telah dibulatkan itu)

langkah 10 :
(korang boleh pilih jenis iklan vertical ke horizontol ke, klik sahaja dekat tanda kotak yang ditunjukkan seperti dibawah,lepas tue copy code)


langkah 11 :

selepas copy code, macam biasa design-- add gadget--html/java script--paste code dekat situ, dan letaklah iklan tue dekat tempat yang sesuai.

kalau korang nak cek earning , korang boleh klik my hb affilate




















5 comments:

  1. heartbeat nie mcm mne nk gune?? ta bpe phm..

    ReplyDelete
  2. nie mcm nuffnang jugak ker?

    ReplyDelete
  3. sy dah klik...
    nti klik HB sy eh...
    tq2

    ReplyDelete
  4. apa function HB tu?
    apa kelebihan n kekurangannya??

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails