Thursday, March 3, 2011

portfolio header part 2 :)

assalamualaikum semua

ok entry nie, aku nak share sikit header yang aku dah design, aku taruk  sikit dulu lah, nak upload banyak-banyak pun, tak boleh sebab broadband aku tersangatlah laju kalah siput sedut. yang last sekali tue aku design business card.

nak tengok header portfolio yang part 1 boleh klik SINI










kalau suka silalh LIKE :)




14 comments:

  1. ezan........header kite blum siap lg ke? sobs :'(

    ReplyDelete
  2. wah,ezan..cntik2 sume nye..hehe =)

    ReplyDelete
  3. wah header ku ader dlm blog ezan...tq ezan kerana buatkan header yg comey tuk org...hehehehe

    ReplyDelete
  4. wahh suka suka!

    cantik cantik semuanya ;)

    ReplyDelete
  5. cantik semua header2 ni, ada ambil tempahan ke?

    ReplyDelete
  6. amboi...cantik2 belaka. kreatif betul.

    ReplyDelete
  7. tips promote blog

    http://reduan-wanstar.blogspot.com/2011/03/tips-cara-promote-untuk-blogger.html

    ReplyDelete
  8. Wah! cantik header2 tu... Saya suka... Hehehe. Nanti senang2 ajaklah kawan singgah kat blog saya ek di : NewSquare FeedSquare

    ReplyDelete
  9. santeknyeer izan...na blaja wat header bleh???hihi

    ReplyDelete
  10. u buatkan utk cousin yg shila tu...
    address blog dy

    wwwcutemommy.blogspot.com

    cantik sangat!
    boleh buatkan utk I tak?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails