Thursday, March 31, 2011

portfolio header part 3

assalamualaikum semua

ok disebabkan hari tue, nak upload header yang aku buat tak boleh, sebab internet sangatlah laju gila, sampai 1 gambar memakan masa 1 jam, jadi aku malas nak upload, hehehe

so nie header portfolio aku yang part 3 punya, ada banyak lagi, tapi aku upload part by part okey, jom kita layan








kalau nak tgk part 1 and 2 boleh klik link dekat bawah nie


kalau suka silalah LIKE 1000x hahaha

bye korang!

15 comments:

  1. cumel nyer.. header saya just onigiri jew.. huhuhu..

    ReplyDelete
  2. sgt cantiikk...kreatif la akak niee...t nk mtk akak wat en tok sy jugakk bulehh..hehee..

    ReplyDelete
  3. Comel gila semua ! Nak jugak nak jugak ! :)

    ReplyDelete
  4. kak ezan ! nk jugak header yg akk buatkan. pleasseeee ;')

    ReplyDelete
  5. wah.. cantik2 header yg ezan ni buat. :)

    suke tgk. :)

    nanti2 boleh lah buatkan fida skali kan? hehe. header fida lgsg x secantik header2 yg ezan buat. :)

    sbb fida x pndai photoshop. :P haha.

    anyway. fida bru follow blog kak ezan nie. :) comel!

    ReplyDelete
  6. akak! leh wat header utk kte x??

    ReplyDelete
  7. cantik header2 ni, simple n sleek design :)

    ReplyDelete
  8. salam....comel sgt....mcm nk buat ya....sy baru jer tulis blog...header mmg xtau buat lgsg....sy tempek gmbr jer....

    ReplyDelete
  9. nak jugak banner~ hahaha. lawa lah karya anda.. suka :)

    ReplyDelete
  10. cantiknya! kreatif.thumbs up! :)

    ReplyDelete
  11. nensa_clarabelle35@yahoo.com

    email kte ye utk header tu! =)

    ReplyDelete
  12. nak banner mcm ni jgk , boleh ? haha ;)

    http://gadiskacak.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. wahhh cantik cantik dan cantik!!

    ReplyDelete
  14. salam sis..sy newbie..selamat berkenalan..hehe baru dok mengoogle cmne nk buat header..x pandai.hehe sis ambik upah x untuk buat header ni? heheh nak sis :D SB COMEL SGT...HEHE

    Kindly visit my blog dear
    azirafreesia.blogspot.com

    email: noraziraiera@gmail.com

    sgt lah berbesar hati kalau sis boleh buatkan..hehek

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails