Saturday, March 5, 2011

sangat annoying dengan couple yang nak meraba-raba atas motor!

assalamualaikum semua


amik kau panjang giler title entry aku hari nie, time pergi ambik mak aku balik kerja tadi, berhentilah kat lampu insyarat, ada sekor couple nie naik motor dekat sebelah aku, perangai diorang punyalah bikin orang lain tengok sure meluat gilalah. sangat-sangat annoying okey!

si pakwe nie, main break-break untuk rasa si makwe punya tuttt...., bukan tue jew dah puas si pakwe buat macam tue, siap leh main raba-raba lagi dari bahagian peha hinggalah dekat bontot si awek, siap main picit-picit lagi. dem! boleh pulak dia buat aksi 18sx dekat sebelah aku!

aku kesian dekat couple nie sebab

1) awek dia tak cukup kain sampai boleh nampak alur bontot

2) diorang nie tak ada perasaan malu, orang lain tengok dorang punya aksi ala-ala manja giteww!

3) si jantan nie sangap sangat nak meraba awek dia, sampai atas motor pun jadi nak meraba!

ikut hati, nak jew langgar dorang nie,otak letak kat lutut, dekat lampu isyarat pun nak beromen! 

25 comments:

  1. sabar awak..xpe.lain kali langgar je :)

    ReplyDelete
  2. HAHA memang sangat bangang ~ xD

    ReplyDelete
  3. len kali ko terus langgar badigol 2ekor tu pastu blah! komfem insaf :D

    ReplyDelete
  4. giler ah.. sempat lagi kan?haish.. =.=

    ReplyDelete
  5. memang patut langgar je. boleh buat dosa kat mata kita plak...demmm!

    ReplyDelete
  6. ish . .langgar je org mcm nieh . hidup memalukan org melayu jer .

    ReplyDelete
  7. hak hak langgar je terus kapel tu

    ReplyDelete
  8. hehe.. sabar..sabar.. kite bakor..kite bakor..kite bakor..heheh..
    saper setuju agkat tgn mcm saye..
    hihihi

    ReplyDelete
  9. hua huah huaaaa...... dush dush dush....

    ReplyDelete
  10. @janna sapei

    ahaha...kalau lah langgar tue bukan satu kesalahan, dah lama ezan langgar :)

    ReplyDelete
  11. @adil sunbae

    niat hati memang nak wat cenggitu, jap gi aku pulak kena tangkap polis, sebab langgar orang, haha

    ReplyDelete
  12. patutnye ko amik gambar lepas tu sebarkan, kasi aib sikit kat orang tu..huahahahaaa(evil laugh)

    gurau je, tapi dah orang tu jenis tak tau malu, nak buat cam mana lagi..

    ReplyDelete
  13. @AiDa AzRyN

    kalau nafsu dah sampai, dekat mana2 pun jadi T___T

    ReplyDelete
  14. @Freaky

    kita langgar dia, bagi penyek!

    ReplyDelete
  15. @fika

    hahhaa..lawak ar fika nie...

    *ezan pun angkat tangan mcm fika, haha

    ReplyDelete
  16. Erkk ats moto kot. Haishh ta rase malu ke dorg nih

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails