Saturday, April 23, 2011

apam polka-dot sudah ada perisa baru!

asslamualaikum semua

first sekali aku bersyukur sangat, sebab rezeki makin bertambah, syukur alhamdulillah ya allah, atas rezeki yang engkau berikan.

sejak aku promote apam polka-dot nie dekat blog dan fb, alhamdulillah makin ramai yang order, hihihi excited sangat bila ada orang nak order.

okey, hari nie aku dah siapkan 250 biji apam polka-dot yang customer order, themenya diorang nak warna warni, and filling strawberry serta blueberry. 




ramai jugak yang tanya, tak ada filling coklat ke, and disebabkan ramai yang request nak filling coklat, maka dengan ini, ezan nak bagi tahu dekat semua, bahawa sekarang apam polka-dot ini sudah ada filling COKLAT! so apa tunggu lagi, boleh lah order sekarang!

siapa-siapa nak order boleh message ezan dekat no nie yea 019-4604620



ok,lah bye korang!

8 comments:

  1. cute sgt2....
    ley nk tanye...filling tuh guna ape yer??ley x share sket..mana boley dpt?
    emel me cendalila4743@gmail.com

    ReplyDelete
  2. sukanyer..kalau 50 ketul brapa ringgit ye kak??

    ReplyDelete
  3. comel and nmpak sedap.. hehe..

    ReplyDelete
  4. Assalammualaukum...nak tny mcm mana nak bubuh filling coklat tuh dok diam2 dlm tuh ek...?nak gna apa ek...?email me okay..boodark_kechick@yahoo.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails